Bodil Frick

Jag måste berätta om en av mina närmsta vänner, Bodil Frick. Jag lärde känna henne våren 2012, jag hade precis blivit arbetslös och var väl inte helt nöjd med livet. Ganska omotiverad träningsmässigt smög jag mig upp på thai boxningsgymmet i stan- Uppsala – (jag bokstavligt talat strök längs väggarna – livrädd för vad jag skulle ge mig in på). Jag hamnade på ett tjejgym med en gemenskap som närmast liknade en familj så jag flyttade mer eller mindre in 🙂 Thaiboxning är den absolut bästa träningsformen enligt mig, du får allt! Kondis, styrka, uthållighet och en självförtroendeboost utan desslikes – det senaste förmodligen beroende på att Bodil lyfter en som ingen annan. Thai i tävlingsform är kanske inte så nyttigt men som träningsform den absolut bästa och har du inte provat det så tycker jag att du borde – jag har aldrig träffat någon som inte tyckt det varit kul!

När jag blev utskriven från sjukhuset och fick börja träna lite lätt var det Bodil jag ringde bums, styrketräning var att glömma ett tag då mina leder och ligament inte skulle fixa det – och springa det bara gör jag inte! Så vi drog igång med att slå lite på missar varvat med lite lätta magövningar och vips var glädjen tillbaka och formen lite bättre. Det jag försöker säga är att ALLA kan göra det, nybörjare som elitidrottare!

Skriv ett meddelande till Bodil om Ni är intresserade, jag vet att hon är väldigt fullbokad (poppis som hon är) men några få platser har hon kvar!

Ge det ett försök!

Fighter liten


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail