www.rogersundberg.com

Photo shoot med Roger Sundberg

Just nu är det väldigt svårt att beskriva hur jag mår och känner. Lyckan över helgen är självklart total, men sista veckorna innan tävlingen gick jag och längtade efter mat som skulle ge energi till gymmet. Jag i min naiva bubbla trodde att jag skulle stå på gymmet på måndagen med enorma mängder energi och planerade in ett riktigt grisbenpass. Måndagen kom och besvikelsen blev total, jag är trött och svag! Kroppen och huvudet skriker efter vila och sömn. Vågen fortsätter att peka nedåt trots mat i mängder. Men som med allt annat måste jag ha tålamod och lyssna på kroppen. Men snart får jag nytt tränings- och kostschema från coach Lee och laddningen för SM ska påbörjas. HURRA!

IMG_7833

Dagen idag har spenderats med Roger Sundberg  i hans studio där vi gått genom bilder från förra veckans photo shoot och påbörjat lite redigering. Så kul! Trevligt sällskap dessutom.

grönärtsoppa lax

Spoons bjöd på en perfekt lunch i studion. Grönärtsoppa som jag åt med varmröktlax i. Så gott och enkelt att  ha med sig – nyttig snabblunch när man har dåligt med tid och ork.

 


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail