IMG_0890

Så äntligen är jag tillbaka på rätt köl igen. Jag jobbar som vanligt, tränar och kan njuta av mat.

Mentalt har det tagit en stund att kunna blicka framåt och inte bara blicka tillbaka med bitterhet. Även denna fruktansvärda upplevelse kom med erfarenheter och nyttiga insikter. Jag börjar återigen få ett inre lugn och självsäkerhet. Det känns magiskt och jag är enormt glad.

Jag har haft en period när jag inte velat visa hur jag ser ut (förbannade kortison) och jag har haft svårt för att se andras neddeffade kroppar och resultat. Men vet Ni, för det första är jag faktiskt snyggare med en fylligare kropp (ja det gäller faktiskt alla!) och för det andra – jag kan göra en deff och tävling igen om/när jag vill. Men just nu vill jag vara stark, glad och se hur jag utvecklas på gymmet. Även få njuta av det sociala och leva livet. För livet är så mycket mer än matlådor och magrutor  – även om jag fortfarande väljer att äta hälsosamt. Vännerna som stöttat mig jämt de tycker jag är vacker oavsett och de jag försökt imponera på har kanske inte visat den uppskattning som jag eftersträvade och trodde jag skulle få. Dags att prioritera rätt!

Jag återkommer senare med lite skrämmande tankar och insikter om folks tro på att vara onseason jämt och så tänkte jag dela med mig om mitt enorm roliga nya träningsschema (tack Lee!)

IMG_1166

 


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail