imageimage

Efter fredagens inlägg kunde väl inte lördagen idag bli annat än bra – vilken respons! Tack alla för alla mina peppande ord!

Startade lördagen med en grym teamträff. Massa tävlingssnack som lugnade nerverna något följt av ett rehabpass och mage för min del. Därefter blev det en hel del poseringsträning som idag kändes grymt. Jag börjar få lite flyt vilket känns så skönt! Har känt mig stel och obekväm tidigare men nu känns det bättre, resultatet av träning och en bättre form skulle jag tro. Där ha Ni svaret på varför jag orkar hålla på som jag gör – att få se resultat av sitt arbete är den bästa känslan jag vet.

I omklädningsrummet när jag var påväg att göra mig redo för jobb fick jag en liten överraskning. En tjej började snacka med mig om min form och det gick sen över i lite kostsnack. Efter ett tag slår det mig – det är Katrin Zytomierska jag står och pratar med. Jag har varit en trogen lyssnare av relationsprodden sen den startade och den har skrattande och relaterande tagit mig igenom flera cardiopass (tack Katrin och Bingo!). Denna kvinna (och hennes man) har fått mig att skratta massor och dessutom fått mig att fundera och fundera om vid ett flertal tillfällen. Det trodde jag väl aldrig att jag skulle säga för några år sen – men jag har lärt mig att fördomar är bara något negativt – bort med dem! Kör hårt Katrin och jag hoppas på ett pass med dig på gymmet någon gång! Kör hårt om tre veckor har du din drömkropp!

Jag har helt enkelt haft en grym lördag hoppas Er helg varit!


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail