Efter vinsten på söndagen under fitnessgalan var det lite väntan innan jag äntligen skulle få äta, efter en helg på vatten och riskakor var suget ganska stort och att slå ihjäl några timmar i väntan på kvällens middag kändes jobbigt så jag och Julia tog en sväng runt mässan. Och vilken tur att vi gjorde det för på hälsodelen hittade vi Spoons där kocken Henric bjöd på soppa och grytor. Jag måste säga att det nog var det bästa jag kunde få som första mål efter tävlingen. Ekologiska soppor och grytor som smakar ljuvligt och dessutom en trevlig pratsund med en härlig skåning med irländsk accent 🙂
Min mage mådde betydligt bättre av efter att ha ätit deras grytor än vad den gjorde senare på kvällen när jag stoppade i mig både det ena och det andra…
veckan efter tävling ska min kropp få vila lite från alla tillskott och jag ska försöka äta så cleant som möjligt så nu är kylen fylld med produkter från Spoons, de kommer bli perfekta och för att öka proteinet kommer jag kombinera dem med lax, kyckling, kvarg och ägg, men mer om detta senare.
Spoons finns i matvarubutikerna och Ni kan läsa om dem här, så prova! Snabbt, nyttigt, enkelt och ljuvligt gott!
 IMG_7796

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail