visste Ni att det är hur enkelt som helst att hålla både diet och träning igång på Arlanda?? Man kan gå in på Clarion hotell och betala 50 kr så får man tillgång till deras gym som är väldigt bra för att vara ett hotell gym (alternativt finns även SATS på Radisson, dyrare och sämre enligt mig). Har ni inte med er era aminosyror kilar ni bara in på Pressbyrån och köper en Nocco. Efter träningspasset kan ni ta en simtur i poolen, en bastu eller bara ta en dusch. Handdukar, vatten, frukt och lås till skåp ingår – hur bra som helst! Därefter traskar ni bort till Svarta Lådan och äter en hälsosam måltid enligt era egna behov och önskemål. 

Idag var jag extra tacksam för det här, helt slut efter jobbet visste jag att om jag körde hem skulle träningspasset mest troligt inte orkas med så jag gick direkt till clarion och tränade. Intog min middag på svarta lådan och kunde därefter köra direkt hem och lägga mig. Fler hälsosamma flygplatser tack! 

  


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail