IMG_7690
Något ofattbart hände den här helgen, Jag vann! Inte bara Bikinifitness -163 utan Fitnessmodel också! Vem hade kunnat tro det?

Det var en magisk helg och det roligaste jag gjort! Ska försöka sammanfatta en obeskrivbar helg i det här inlägget, vet knappt var jag ska börja 🙂

Inregistrering

IMG_7597
IMG_7593

På fredagen begav jag och min backstage coach och fantastiska vän Julia mot Globen mitt på dagen för att lägga de första lagren färg och inregistreras.

IMG_9341

Tyvärr var det ganska kaosartat hos tjejerna som la färgen (stockholmbeauty) då halva deras team blivit sjuka.

IMG_9338

Efter lång väntan och fortfarande bara lyckats få ett av mina två tänkta lager färg fick jag gå upp till inregistreringen, och redan då var jag nervös. Jag har sytt min bikini själv (berättar mer om detta vid ett senare tillfälle) och var toknervös att min underdel inte skulle bli godkänd, svårt att veta exakt vad domaren anser är 1/3 av gluteus och jag har läst om allt för många skräckexempel på nätet). Men allt gick fins med bikinin men jag hade krympt 3 cm (!) och blev flyttad till den korta klassen (-163 cm) bikinifitness. Sen var det dags att gå ner och få ett lager färg till. Det blev en sen kväll, kom i säng efter midnatt för att stiga upp kl 4 dagen efter.

IMG_7601

Dagen D

IMG_7606

Klockan 4 på morgonen stirrar jag mig själv i spegeln med skräck! Jag hade svettats under natten och då svettats bort färgen i stora delar av pannan, den hade dessutom runnit! Jag såg fruktansvärd ut! Jag är så tacksam att jag hade garderat mig på alla fronter och hade olika foundations som jag kunde mixtra med för att få en jämn färg i ansiktet, men det tog väldigt lång tid att lägga bara grunden i ansiktet för att få en jämn färg (note to self – lägg inte tävlingsfärg i ansiktet nästa gång utan kör bara på foundation). Julia kom till mig vid 5 och hjälpte till med hår och checkade av packlistan under tiden som jag åt lax och ris.

IMG_9348

IMG_7613

Sen bar det återigen av mot Globen för att lägga ett lager färg till.

IMG_9373

Jag trodde att jag skulle gå upp på scen kl 10 men när jag precis börjat ladda med mina riskakor får vi information om att de ändrat på ordningen och att bikini skulle efter men’s physique och kaos utbröt.

IMG_9400

IMG_9424

Vid 11 var det dags för mig. Kan inte beskriva hur nervös jag var när jag stod på linje redo för att ta mina första steg upp på scen. Är så otroligt glad att jag hade min teammate Malin framör mig som var cool lugn och kunde peppa och lugna ner mig med det enkla receptet – dans 🙂 så där stod vi snygga i bikini och klackar bakom scen och dansade. Tack Malin!

IMG_9438 IMG_9397

Sen var det bara att köra, och det var fantastiskt. Helt plötsligt var förbedömningen över och det vara bara att sätta sig och vänta till finalen kl 16.

IMG_9496

Det blev en lång väntan men vid 17-tiden stod jag på scen igen och ropades upp som finalist (!) och det var dags för min T-walk. När den var över kändes det inte bra, jag stod på line på bakre delen av scen och var förbannad över att jag inte gjort tillräckligt bra ifrån mig och dessutom lite stressad då jag tappade min nummerlapp mitt i t-walken.

IMG_7690

Sen hände det där helt otroliga, jag vann! det var helt sjuk, jag skakade i hela kroppen och fick svårt att andas! Jag vann! ofattbart! Så var det dags för overall där jag tyvärr kom 2:a – men vad gjorde det – jag vann ju! Lyckan var total!

Fitnessmodel

IMG_7708

Så var det söndag och dags att tävla i Fitnessmodel, en gren som jag inte hade en aning om hur den fungerade och jag som avskyr att prata inför folk var nervös över det. Men att få gå upp och göra en T-walk igen var fantastiskt – tror bestämt att det är min grej! Det var så kul!

IMG_9670

Efter en olidligt lång tids väntan på scen medan domarna överlade ropades jag som vinnare och Malin kom trea -Grattis! Obeskrivligt!

IMG_9689
Därefter var det plåtning för Ironman Magazine. Helt otroligt roligt!

IMG_9729

Kvällen avslutades med middag med mina coacher och några lagkamrater på O’pizzicato (en restaurang på Söder med fantastisk mat och trevlig personal).

IMG_9736

En kort sammanfattning av en magisk helg och jag lovar det kommer komma mer om den här helgen framöver – mycket mer!

IMG_7752

IMG_9520Tack Julia, Lee, Ako, Team BMR by AR och BMR Sportsnutrition för den bästa helgen någonsin!

IMG_7744IMG_7756


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail