Bicepssmek och bajshänder ;)

Bicepssmek och bajshänder ;)

Som Ni kanske vet är jag förtjust i relationspodden. Inte för att jag behöver relationstips (eller ja om man tittar närmre på min civilstatus kanske jag behöver det 😉 )utan för att jag tycker att Binkat är sköna typer att lyssna på, underhållande helt enkelt.

Podden släpps på fredagar vilket passade superbra när jag satte mig i bilen för att åka till inregistreringen i Globen fredagen innan tävlingen. Supernervös och stressad som jag var behövde jag få tänka på något annat. Slog på podden och passande nog började Katrin berätta om Linus Carlén (gissar jag på) och berättar om att Katrin frågade honom om han grävt i bajs med händerna. Igenkänningsfaktorn var enorm och jag skrattade nästan ihjäl mig och nervositeten försvann för en stund. Alla måste vi hitta våra sätt, vilket är ditt?

Vill Ni fitnessmänniskor få Er ett gott skratt åt hur vi fitnessmänniskor ses så lyssna på relationspoddens avsnitt som sändes den 8:e maj.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail